SerraLunga Top Pot Onverlicht


Omschrijving:

Deze bloempot is ontworpen door de Israelische Ron Arad voor SerraLunga. De pot is gemaakt van het materiaal Polyethyleen en is o.a sterk, schokbestendig en UV-bestendig en dus bestand tegen elke weersomstandigheden. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Wit, Zwart, Zilver en Rood. Specificaties :

Designer : Ron Arad Afmetingen : o65 x H 100 cm Volume : 35 liter Verkrijgbaar in de kleuren : Wit, Zilver, Zwart, Rood UV-bestendig 100% recyclebaar Materiaal : LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald zijn Gesponnen geverfd Sterk, duurzaam en schokbestendig Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze Wie is Ron Arad:
Ron Arad, in 1951 geboren in Tel Aviv, Israel. Hij studeerde aan de kunstacademie in Jeruzalem en aansluitend aan de Architectural Association in Londen. In 1981 opende hij samen met Caroline Thorman zijn eigen designbureau 'One Off Ltd.' in Londen. Een paar jaar later in 1994 startte hij de 'Ron Arad Studio' op in Como en tot 1997 was hij gasthoogleraar productontwerp aan de Technische Hogeschool in Wenen. Sinds 1997 is hij professor industrieel- en meubelontwerp aan het Royal College of Art in Londen.

    Merk:
  • Serralunga Living Different 
Prijs: € 629.95
 

©2024 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement