SerraLunga Pot Au Mur Verlicht


Omschrijving:

De Pot Au Mur is ontworpen door designer Nicolas Le Moigne voor SerraLunga. De Pot is een echte must have. Op het eerste oog lijkt het alsof de pot verdwijnt in de muur, maar dit komt echter door de unieke vorm. De pot is daadwerkelijk te gebruiken als bloempot met zijn 40 liter binnenbak. De pot kun je zowel op de grond als hoog aan de muur ophangen en is te verkrijgen in Wit Verlicht of RGB LED Verlichting. Zo is de pot ook te gebruiken als een fantastische lamp! De pot is gemaakt van Polyethyleen, 100% recyclebaar, schokbestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten. Specificaties :

Designer : Nicolas Le Moigne Afmetingen : 47,5 x 90 cm ( L x H) Afmetingen binnen bak : o 36 x 40 cm ( D x L) 40 Liter Standaard kleuren : Wit, Zwart, Zilver, Appel Groen, Oranje, Rood, Framboos Rood, Tobacco, Zand, Kastanje, Houtskool, Oud Roze. Kleuren optioneel te bestellen op aanvraag : Parelgrijs, Pompeii rood, Jacht Blauw, Olijf Groen, Fuchsia, Royaal Blauw, Terracotta, Ivoorwit. Materiaal : LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald is. Licht Unit Wit : Wit Verlicht met spaarlamp Licht Unit RGB LED : RGB LED Verlichting met meegeleverde afstandsbediening  100% recyclebaar Waterdicht : IP65 Schokbestendig Uv-bescherming, gesponnen geverfd. Hoge mate van mechanische sterkte en schokbestendigheid. Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze. Wie is Nicolas Le Moigne :
Nicolas Le Moigne is geboren in Zwitserland op 09 juni 1979. Hij woont en werkt in Lausanne (Zwitserland). Hij had de kans om een professionele schermer te worden, want zijn vader was de trainer van de Zwitserse nationale ploeg in 1988 en 1992 maar Nicolas Le Moigne koos om te ontwerpen en behaalde een industrieel ontwerpen 'Masters' op de École Cantonale d'Art Lausanne (ECAL). Een aantal van zijn ontwerpen zijn voor dat hij afstudeerde al in productie genomen.

    Merk:
  • Serralunga Living Different 
Prijs: € 529.95
 

©2024 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement