Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm - Chantale

- € 0,00
Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm - Chantale

Omschrijving:

Ben je op zoek bent naar een spiegel waar jij jezelf van top tot teen in kan zien? Of ben je op zoek naar een kleine spiegel die jouw huis net dat beetje extra romantiek en weelderigheid geeft? Kies dan voor deze stijlvolle Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm– Chantale. Een spiegel komt in iedere ruimte in huis van pas. Natuurlijk in de badkamer of hal, maar wat dacht je van jouw slaapkamer? Handig als je nog even je outfit wilt checken voordat je de deur uit gaat. Met een mooie spiegel kun je daarnaast ook een donkere hoek weer oplichten en een kleine ruimte optisch groter laten lijken. Er is altijd een spiegeltje voor aan jouw wand. Kies welke het best bij jouw wensen past en geniet van een warm en knus interieur!Voordelen Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm– Chantale:

Verticaal en horizontaal op te hangenInclusief ophang materiaalDuurzaam geproduceerd&lange levensduurMDF achterkant, vast geniet en gelijmd voor extra stevigheidHandmatig en zorgvuldig ingepaktMet de hand vervaardigd, echt mensenwerkEen praktischeen sierlijke toevoeging!
Spiegels vormen ook een goede decoratie. Als je op zoek bent naar een mooie sierlijke spiegel, ga dan voor de Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm– Chantale! De lijst is prachtig versierd met allerlei tierelantijntjes. Niet voor een saai interieur dus! De spiegel is er in verschillende kleuren. Ga jij voor grijs, wit of zwart of voor de chique varianten in goud en zilver? Welke kleur je ook kiest, je creeert meteen een koninklijk gevoel injouw slaapkamer of hal. De spiegels hebben veel ronde, op de natuur geinspireerde vormen. Daardoor zorgen ze voor dat elegante en weelderige gevoel in jouw huis. En het mooiste? Ze passen in ieder interieur! Zo kun jij iedere ruimte die royale uitstraling geven!De Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm– Chantale ophangen is een fluitje van een cent
De Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm– Chantale is gemaakt van duurzame materialen. Dat betekent dat de spiegel lekker lang meegaat en ook nog eens heel milieubewust is gemaakt. De producenten waarmee wordt samengewerkt bieden eerlijke werkomstandigheden. Dat vinden wij belangrijk! Daarnaast zijn de spiegels heel gemakkelijk op te hangen. Bij sommige spiegels zijn de hangers al voor gemonteerd, verticaal en horizontaal. Je kunt de spiegel dus gemakkelijk omdraaien. De hangers zijn stevig gemonteerd aan de spiegel, zodat deze niet naar beneden kan vallen. De andere spiegels hebben een duidelijke handleiding met alle benodigde materialen op de achterkant geplakt. Zo kun jij zelf bepalen hoe je de spiegel wilt ophangen. Om te garanderen dat jij een stevige spiegel in huis haalt, heeft de spiegel een MDF achterkant. De spiegel is gelijmd en geniet voor extra stevig- en veiligheid.Geen zorgen over een gebroken spiegel!
De spiegels worden heel zorgvuldig verpakt en hebben een breukpercentage van slechts 1 procent! Dat betekent dat maareen op de honderd spiegels tijdens het vervoer naar jouw huis per ongeluk beschadigd raakt. Zo is de kans op teleurstelling bij het uitpakken van je pakketje gelukkig maar heel klein en kun jij meteen van jouw nieuwe aanwinst genieten. Ben jij toch die ene pechvogel waarbij de Zilveren Spiegel Antiek 72x112 cm – Chantale de rit naar zijn nieuwe adres er niet heelhuids van af heeft gebracht? Geen zorgen! Dan zorgen wij er voor dat je snel en kosteloos een nieuwe krijgt, zonder barst of beschadiging natuurlijk.

    EAN Code:
  • 6013833514594Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 202.00
 

©2023 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement