Hangstoel Tweepersoons 'DeLuxe' White - Wit - Ecru - Tropilex ®


Omschrijving:

Hangstoel Tweepersoons in de kleur Wit - Ecru van het merk Tropilex ®. Hangstoel Tweepersoons uit de DeLuxe serie. Gemaakt van Polycotton. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Prachtige franjes
Speciaal voor de mensen die kiezen voor de beste kwaliteit heeft Tropilex de prachtige hangstoel 'DeLuxe' ontworpen. Ook deze 'DeLuxe' hangstoel wordt op eerlijke wijze geproduceerd in Colombia. De 'DeLuxe' hangstoel is een heerlijk ruime familie hangstoel met prachtige handgeknoopte franjes. De familie hangstoel past perfect in de Tropilex hangstoel standaarden. Wij raden een luxe houten standaard aan bij deze hangstoel.

Wist je dat?
Vroeger werden franjes aan de hangmat bevestigd om deze tijdens het slapen om je heen te kunnen slaan. De franjes zorgen ervoor dat je veel minder last hebt van ongedierte. Tegenwoordig zijn de franjes alleen nog voor de sier. En bij hangstoel 'DeLuxe' is dat uitstekend gelukt!

Dikker doek, dat tegen een regenbui kan
De stof van deze hangstoel is gemaakt van 70% katoen, 30% polyester en tot 20% dikker geweven dan andere merken! Het katoen i.c.m. de speciale patronen geeft de hangstoel het uiteindelijke zachte karakter. De polyester draden zorgen dat het katoen niet te veel uitrekt. Ook een regenbui zijn voor deze hangstoelen geen probleem. We raden wel aan om de hangstoel bij geen gebruik altijd droog op te bergen. Het doek is tot 20% dikker geweven dan andere hangstoelen. Dit zorgt voor extra comfort en maakt de hangstoel steviger en duurzamer.

Extra ophangkoorden
Door meer ophangkoorden te gebruiken spreiden de Colombiaanse hangstoelen van Tropilex makkelijker open. Hierdoor lig je een stuk comfortabeler en wordt het gewicht beter verdeeld over alle koorden. De koorden worden bovendien niet vastgenaaid aan de hangstoel maar komen direct uit de hangstoel zelf. Dit geeft de hangstoel extra karakter en tot 30% minder kans dat de ophangkoorden knappen.

Met de hand (af)gemaakt
Het doek wordt op speciale machines geweven voor het beste resultaat. Foutmarges zijn nihil en de kwaliteit is gegarandeerd. Daarna begint het echte vakmanschap. Het grote doek wordt eerst zorgvuldig op maat geknipt. In plaats van de ophangkoorden aan de hangstoel te naaien worden beide uiteinden eerst 30 cm los gerafeld om het daarna te vlechten in koorden. Aan deze koorden, ook wel 'cadejo', genoemd worden de ophangkoorden handgeknoopt. De cadejo geeft de hangstoel de handgemaakte 'look' die het verdiend, maar bovenal extra stevigheid en de hangstoel zal zich makkelijker openvouwen.

Bijpassende opbergtas
Elke hangstoel van Tropilex wordt geleverd met een bijpassende tas.

Made with love and care in Colombia
Tropilex hangstoelen worden gemaakt in Colombia. Colombia is het hangstoelen land bij uitstek! Door een eerlijke prijs voor de hangstoelen te betalen en toe te zien op de arbeidsomstandigheden draagt elke Tropilex hangstoel bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

1% For The Planet
Tropilex is lid van 1% For The Planet. Als lid doneert Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan het behouden van natuur en biodiversiteit. Jouw aankoop draagt dus ook een klein beetje bij aan een mooiere wereld. Dat ligt straks extra lekker in je hangmat! De slogan van Tropilex sluit hier perfect op aan: Relax with a good feeling!

    Merk:
  • Tropilex ®Webwinkel: Hangmatgigant
 
Prijs: € 159.00
 

©2023 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement