Hangmat Eenpersoons 'Bonaire' Air - Blauw - Tropilex ®


Omschrijving:

Hangmat Eenpersoons in de kleur Blauw van het merk Tropilex ®. Hangmat Eenpersoons uit de Bonaire serie. Gemaakt van Polycotton. Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden! De Tropilex hangmatten uit India hebben vele voordelen t.o.v. andere merken. Wij adviseren dan ook om een keus te maken uit de Tropilex collectie.

Dikker doek, dat tegen een regenbui kan
De stof van deze hangmat is gemaakt van 70% katoen, 30% polyester en tot 20% dikker geweven dan andere merken! Het katoen i.c.m. de speciale patronen geeft de hangmat het uiteindelijke zachte karakter. De polyester draden zorgen dat het katoen niet te veel uitrekt. Ook een regenbui zijn voor deze hangmatten geen probleem. We raden wel aan om de hangmat bij geen gebruik altijd droog op te bergen. Het doek is 10% dikker geweven dan andere hangmatten. Dit zorgt voor extra comfort en maakt de hangmat steviger en duurzamer.

Open ophanglus en groter oppervlak
De ophanglus is open (Open-Loop) waardoor je de hangmat makkelijker kan ophangen. Het oppervlak van het doek is in de regel ook groter dan andere merken. Dit zonder dat de totale lengte van de hangmat langer wordt. De afmetingen van het ligdoek zijn daarom beter afgestemd op de Europeaan.

Met liefde en zorg gemaakt in India
Behalve in Colombia, produceert Tropilex ook in India. Tropilex werkt in India samen met een bijzondere fabriek. Een fabriek die sterk gelooft in de empowerment van vrouwen en het bevorderen van werkgelegenheidskansen voor vrouwen in de stad en op het platteland. Een prachtig resultaat van deze visie is de adoptie van twee plattelandsdorpen en het bieden van werkgelegenheid aan 60 plattelandsvrouwen in beide dorpen. Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden, draagt Tropilex met elke hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

    Merk:
  • Tropilex ®Webwinkel: Hangmatgigant
 
Prijs: € 69.00
 

©2023 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement