Serralunga Faituttotu Tafel


Omschrijving:

Een leuk meubelstuk waarin u eindeloos in kunt varieeren met de verschillende stukken die u zelf in elkaar kunt zetten. Zo creeert u een uniek ontwerp voor uzelf. Specificaties:

Designer: Sottsass Associati Afmetingen: Tafel (57) 50 x 57 x 80 (Ø x H ) Afmetingen: Tafel (74) 50 x 74 x 80 (Ø x H ) Afmetingen: Tafel (91) 50 x 91 x 80 (Ø x H ) Kleur Gelakt: Wit, Rood, Geel, Metallic Antraciet Tafelblad alleen in de kleuren: Wit, Rood. Materiaal : LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald is. UV-bescherming. Gesponnen geverfd. Hoge mate van mechanische sterkte en schokbestendigheid. Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze Wie was Sottsass Associati:
Sottsass werd geboren als zoon van een Italiaanse architect en een Oostenrijkse moeder. In 1929 verhuisde het gezin naar Turijn. Sottsass studeerde architectuur aldaar en haalde er in 1939 zijn diploma aan de polytechnische school van Turijn. Sottsass hield zich overigens meer met schilderkunst en beeldhouwen bezig. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij gemobiliseerd. In Sarajevo werd hij krijgsgevangene gemaakt.
 
Na de oorlog opende hij in 1947 in Milaan zijn eerste ontwerpstudio, en bouwde een carriere uit met ontwerp en productie van industrieel vormgegeven design. In 1956 volgde hij in New York een stage bij de Amerikaanse ontwerper George Nelson. In de daaropvolgende jaren was Sottsass een belangrijk vernieuwer met karakteristieke ontwerpen voor meubilair, kantooruitrusting, verlichting en juwelen. Zijn uitgedacht design beinvloedde sterk de avant-garde architectuur van de jaren zestig en zeventig.

    Merk:
  • Serralunga Living Different 
Prijs: € 1645.60
 

©2024 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement