SerraLunga Banquete Large


Omschrijving:

Speciaal ontworpen tafel door de beroemde designers Calvi & Brambilla.
Het ontwerp is zo gemaakt dat het de kans op omvallen nihil maakt.
De tafel kunt u voor zowel binnen als buiten gebruiken, zo kunt u hem dus mooi laten opvallen.
Het bekende designers duo heeft al meerdere malen actie ondernomen voor het ontwerpen van Gucci winkels en Sergio Rossi.
Dus met deze designer tafel zult u zeker onderscheid maken tussen een 'eettafel' en deze ontworpen tafel.

Specificaties :

Designers : Calvi & Brambilla Afmetingen : 240 x 100 x 75 cm ( L x B x H ) Kleuren: Wit, Zwart, Hout. Kleuren gelakt: Wit, Zwart, Hout. Details : Structure: LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald is. 100% recyclebaar Gesponnen geverfd UV-bestendig Hoge mate van mechanische sterkte enschokbestendigheid. IROKO SLAT oppervlak. Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze Wie zijn Fabio Calvi en Paolo Brambilla:
Fabio Calvi werd geboren in Pavia in 1969. Hij studeerde aan de Polytechnische Universiteit van Milaan en Brunel University of West-Londen. Hij studeerde af in de architectuur in 1996. Hij werkte als production designer voor tv-commercials en muziek clips. Hij was assistent-architect bij Gianfranco Frattini studio, bezig met interieur en industriele vormgeving. Gedurende zes jaar werkte hij met Ferruccio Laviani als projectmanager voor Kartell, Forum, Missoni Flos, Piombo. Met Diego Grandi ontwierp hij slaat een tentoonstellingen voor Brunello Cucinelli en Lea Ceramiche.

Paolo Brambilla werd geboren in Lecco in 1973. Hij studeerde aan de Polytechnische Universiteit van Milaan en aan de Polytechnische Universiteit van Barcelona. Hij studeerde af in de architectuur in Milaan in 1999. 
Hij werkte bij Codinachs Nadal Arquitectes studio in Barcelona, het ontwerpen van de openbare ruimte. Hij werkte als assistent van Ermanno Previdi in het ontwerpen ABB, Cofathec, Gucci en Sergio Rossi kantoor hoofdkantoor, winkelcentrum The Mall in Florence en Gucci winkels in Milaan.

    Merk:
  • Serralunga Living Different 
Prijs: € 2245.00
 

©2024 Vergelijk en koop - TuinConcepten.nl | Privacy statement